Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier och andelar i dotter- och intressebolag samt därmed förenlig verksamhet. Därtill skall bolaget även bedriva catering och konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 188 | 423 | 92 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 15 | 246 | 66 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 | 246 | 66 |
Årets resultat (tkr) | 1 | 147 | 43 |
Summa tillgångar (tkr) | 402 | 795 | 681 |
Antal anställda | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 188 | 423 | 92 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 15 | 246 | 66 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 | 246 | 66 |
Årets resultat (tkr) | 1 | 147 | 43 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 551 | 551 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 402 | 244 | 129 |
Tillgångar (tkr) | 402 | 795 | 681 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 58 | 197 | 76 |
Obeskattade reserver (tkr) | 69 | 75 | 14 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 412 | 551 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 275 | 111 | 39 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 402 | 795 | 681 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 1 188 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.3% | 58.2% | 71.7% |
Soliditet | 26.8% | 31.6% | 12.6% |
Kassalikviditet | 146.2% | 219.8% | 330.8% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier och andelar i dotter- och intressebolag samt därmed förenlig verksamhet. Därtill skall bolaget även bedriva catering och konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.