Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier och andelar i dotter- och intressebolag samt därmed förenlig verksamhet. Därtill skall bolaget även bedriva catering och konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 423 | 92 | 41 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 246 | 66 | -12 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 246 | 66 | -12 |
Årets resultat (tkr) | 147 | 43 | -16 |
Summa tillgångar (tkr) | 795 | 681 | 631 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 423 | 92 | 41 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 246 | 66 | -12 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 246 | 66 | -12 |
Årets resultat (tkr) | 147 | 43 | -16 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 551 | 551 | 551 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 244 | 129 | 80 |
Tillgångar (tkr) | 795 | 681 | 631 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 197 | 76 | 33 |
Obeskattade reserver (tkr) | 75 | 14 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 412 | 551 | 551 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 111 | 39 | 47 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 795 | 681 | 631 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 58.2% | 71.7% | -29.3% |
Soliditet | 31.6% | 12.6% | 5.2% |
Kassalikviditet | 219.8% | 330.8% | 170.2% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier och andelar i dotter- och intressebolag samt därmed förenlig verksamhet. Därtill skall bolaget även bedriva catering och konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.